Floor!

Extra's

Extra's

ontbijt overzicht
Ontbijtbox
Floor!

Iedere ochtend een vers ontbijtje bezorgd op het strand

Elke ochtend verse broodjes of een compleet ontbijt? Dat kan!

Bij de receptie kunt u elke dag verse broodjes bestellen. Uw bestelling dient u een dag van tevoren op te geven bij de receptie. De broodjes kunt u de volgende dag vanaf kwart voor 9 ophalen bij de receptie.

Zin in iets anders?  

In samenwerking met Dighter bij u Thuis leveren wij ontbijtboxen, deze worden zelfs bij uw huisje op het strand bezorgd! U kunt kiezen uit een standaard ontbijtbox €14,50 of een luxe ontbijtbox €19,50. Voor de kleintjes kan hier zelfs een speciale kinderontbijtbox €9 aan toe worden gevoegd! I Daarnaast kunt u ook via ons een heerlijke Tapasplank bestellen voor €15,- deze wordt geleverd via Floor!

Informeer naar de mogelijkheden bij onze receptie.

Overzicht Slaapstrandhuisjes

Kinderbed en kinderstoel

U kunt een kinderbedje en kinderstoel direct boeken bij uw accommodatie. Dan zorgen wij dat deze klaar staat. Natuurlijk staan wij ook klaar voor uw wensen bij aankomst. De kosten hiervan bedragen €7,50 per stuk. 

Strand

Fitness op het strand

Wij bieden u als gast vrijblijvend "beweegclinics"aan. U gaat een uurtje onder professionele begeleiding sporten aan de waterkant. Tijdens uw verblijf kunt u vragen naar de tijdstippen waarop deze lessen gegevens worden. 

Ebike

Rondje fietsen

Op het strandpark zijn moderne stadsfietsen en elektrische fietsen te huur waarmee u heerlijke fietstochten kunt maken. Een stadsfiets huurt u al voor €10 per dag en een elektrische voor €20. Wat dacht u van een tochtje naar 'de overkant'? Fietskaarten zijn te koop op de receptie! (https://www.vvvzeeland.nl/nl/zien-en-doen/fietsen/)