""

Luxe SlaapStrandhuisje

Luxe SlaapStrandhuisje

Van deze nieuwe huisjes hopen we dat ze weer veelvuldig als beeldmateriaal gebruikt worden! Beach House 4/5 is schitterend gelegen aan één van de schoonste stranden van Nederland, het Nollestrand vlakbij de boulevard van Vlissingen. Vanuit uw strandhuisje heeft u een mooi uitzicht over de zee. Het slapen op het strand is een unieke ervaring, waarbij veel gasten aangeven de morgen en avond als het meest bijzonder te beschouwen. De huisjes zijn compleet uitgerust voor een heerlijke en ontspannende vakantie aan zee in Zeeland.

(Vanwege het Coronavirus zijn we nog niet in de gelegenheid geweest goed beeldmateriaal te laten maken. De getoonde beelden geven een sfeerimpressie.)

 

Faciliteiten

4-5 personen (max. 4 volwassenen)
40 m2 (incl. terrassen)
Gratis WiFi
Douche
Toilet
Slaapbank
Stapelbed
Slaapzolder met 2-persoonsbed
Elektrische kachel

Keuken

Inductiekookplaat
Vaatwasser
Combi magnetron
Nespresso koffieapparaat
To reserve
  • Inclusief bagage drop-off

  • Inclusief opgemaakte bedden

  • Inclusief schoonmaak

  • Optioneel ontbijtservice

Price from 106 per night
Beschikbaarheid Only a few are available

Informatie over het Luxe SlaapStrandhuisje

Vanuit u slaapstrandhuisje heeft u een mooi uitzicht over de zee. De huisjes zijn voorzien van een badkamer met een ruime douche, toilet en wastafel. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een inductiekookplaat, Nespresso koffieapparaat, vaatwassen en een combi magnetron. In de keuken is er voldoende keukengerei aanwezig om een heerlijke maaltijd te bereiden. De huisjes zijn uitgerust met een elektrische kachel, waardoor u nog steeds kunt genieten op de frisse zomer avonden. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal 5 personen. Vanwege de beperkte ruimte adviseren wij maximaal 4 personen. De huisjes beschikken over 1 stapelbed en een slaapbank en een slaapzolder met een tweepersoonsbed. U hoeft zich geen zorgen te maken over de keuken en bedlinnen, deze liggen voor u klaar in uw verblijf. Ook verzorgen wij een servicepakket waarin schoonmaakartikelen verpakt zitten.

 

 

Elke ochtend verse broodjes? Dat is mogelijk!

Bij de receptie kunt u elke dag verse broodjes bestellen. Uw bestelling dient u een dag van tevoren op te geven bij de receptie. De broodjes kunt u de volgende dag vanaf kwart voor 9 ophalen bij de receptie.

Zin in iets anders?  
In samenwerking met Dighter bij u Thuis verzorgen wij ontbijtboxen voor u. Deze worden zelfs bij uw huisje op het strand bezorgd! U kunt kiezen uit een standaard ontbijtbox €17,50 of een luxe ontbijtbox €23,50. Voor de kleintjes kan hier zelfs een speciale kinderontbijtbox aan toe worden gevoegd! Daarnaast kunt u ook via ons een heerlijke tapasplank bestellen voor €15,-. Deze wordt geleverd via Floor Foods. 

Informeer naar de mogelijkheden bij onze receptie.

@ info@slaapstrandhuisje.nl

T 0031-118-470386

To reserve
  • Inclusief bagage drop-off

  • Inclusief opgemaakte bedden

  • Inclusief schoonmaak

  • Optioneel ontbijtservice

Price from 106 per night
Beschikbaarheid Only a few are available

Others also viewed

Comfort SlaapStrandhuisje

Comfort SlaapStrandhuisje

Wanneer u het trapje van uw strandhuisje afdaalt staat u meteen met uw voeten in het zachte zand. De huisjes zijn voorzien van een badkamer met douche, wasbak, toilet en een keuken. In de keuken bevindt zich een koelkast met vriesvak, een 4-pits gaskookplaat en een Nespresso apparaat. Ook is er in ruime mate keukengerei aanwezig om een heerlijke maaltijd te bereiden. Het huisje is uitgerust met een elektrische kachel als verwarming op de frisse zomer avonden. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal 6 personen. Vanwege de beperkte ruimte adviseren we maximaal 4 volwassenen. Het verblijf heeft twee slaapplekken op de zolder, 1 stapelbed en een slaapbank voor twee personen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het keuken- en bedlinnen, deze liggen voor u klaar in uw verblijf. Ook verzorgen wij een servicepakket waarin schoonmaakartikelen verpakt zitten.

 

Price from 84 per night