Slapen op het Zeeuwse strand is ultiem genieten!

Wakker worden met het geluid van de zee

Beleef het in onze slaapstrandhuisjes

De SlaapStrandhuisjes maken onderdeel uit van Strandpark Zeeland. Het park omvat een stadscamping (voorheen Camping de Nolle), chalets, luxe tenten en een vakantiewoning.

Daarnaast worden er nog eens 31 luxe accommodaties, urban villa's en duinlodges, verhuurd door Largo.

Voor de verhuur van de strandhuisjes, de chalets en de luxe tenten werken we nauw samen met Roompot. We maken onder meer gebruik van hun reserveringssysteem dat voor ons diverse voordelen biedt. Hierdoor zou het kunnen lijken alsof u uw vakantie bij Roompot boekt, maar deze boekt u gewoon bij ons. Service en persoonlijke aandacht zijn nog steeds onze kernwaarden!

 

Avond foto
Overzicht drone
onderaf
binnenuit zeezicht
avondzon
avond totaal

Unieke ligging van de slaapstrandhuisjes

De Slaapstrandhuisjes bevinden zich sinds 2000 op een unieke locatie in een baai genaamd het Nollestrand op loopafstand van de boulevard en het centrum van Vlissingen. De huisjes zijn gelegen op een zuidstrand waardoor u met uw gezicht naar de zee volop kunt genieten van de zon.Vanuit uw verblijf heeft u een prachtig uitzicht op het strand en de monding van de Noordzee.'s Avonds heeft u vanaf uw terras een prachtig uitzicht op de zonsondergang. U ziet letterlijk de zon zakken in de zee. Wist u dat Vlissingen sinds de afgelopen jaren de meeste zonuren van Nederland telt? Ruim 800 uur! Maar zeg nou zelf :” Voor een strandhuisje is het altijd strandweer!”

""
vooraanzicht huisje
eettafel
overzicht huisje
slaapbank
bedbank
badkamer
slaapzolder

Indeling comfort huisje

Wanneer u het trapje van uw strandhuisje afdaalt staat u meteen met uw voeten in het zand. De huisjes zijn voorzien van een badkamer met douche, wasbak, toilet en een keuken. In de keuken bevindt zich een koelkast met vriesvak, een 4-pits gaskookplaat en een Nespresso apparaat. Ook is er in ruime mate keukengerei aanwezig om een heerlijke strand maaltijd te bereiden.Het huisje is uitgerust met een elektrische kachel als verwarming op de kille momenten.De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal 6 personen.Vanwege de beperkte ruimte adviseren we maximaal 4 volwassenen.Het verblijf heeft twee slaapplekken op de zolder, 1 stapelbed en een slaapbank voor twee personen. Bedlinnen is aanwezig zodat u dit niet mee hoeft te nemen van thuis! Ook verzorgen we een servicepakket waarin schoonmaakartikelen verpakt zitten.

Comfort SlaapStrandhuisje

Comfort SlaapStrandhuisje

 

 

Price from 84 per night
achterzijde strandhuisjes
zijkant
douche
achterkant duinen
rood
blauw
zand
geel
zijzicht
vooraanzicht

Luxe SlaapStrandhuisje

Vanaf seizoen 2020 hebben we een aantal comfort strandhuisjes vervangen door luxe strandhuisjes.

Van deze nieuwe gekleurde huisjes hopen we dat ze weer veelvuldig als beeldmateriaal gebruikt worden! Beach House 4/5 is schitterend gelegen aan één van de schoonste stranden van Nederland, het Nollestrand vlakbij de boulevards van Vlissingen. Vanuit uw strandhuisje heeft u een mooi uitzicht over de zee. Het slapen op het strand is een unieke ervaring, waarbij veel gasten aangeven de morgen en avond als het meest bijzonder te beschouwen. De huisjes zijn compleet uitgerust voor een heerlijke en ontspannende vakantie aan zee in Zeeland.

Welke kleur kiest u; blauw, rood, geel of zandkleur?

( Vanwege Coronamaatregelen zijn we nog niet in de gelegenheid geweest goed beeldmateriaal te laten maken. Bovenstaande beelden geven een sfeerimpressie)
 

Price from 106 per night

Op de dag van aankomst

Wij verwelkomen u vanaf 14.00 uur aan de Burgemeester van Woelderenlaan 1, 4382 CL te Vlissingen. Hier is de receptie van Strandpark Zeeland gevestigd. Op de parkeerplaats bieden we u als service een bagagedienst aan vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur (openingstijden receptie). Een jeep staat gereed om uw bagage naar het strand te vervoeren. Het is handig om meteen zware boodschappen met het bagagetransport mee te geven zodat u zelf niet hoeft te sjouwen. Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke uitleg en een veilig verblijf is het niet mogelijk om in de avonduren aan te komen.

Parkeren en bagage

Wanneer uw bagage op transport staat kunt u naar uw strandhuisje lopen en kan uw strandverblijf beginnen! Via de wandeltrap op strandpark Zeeland komt u direct op de boulevard, deze steekt u over en na 270 meter ziet u de strandhuisjes liggen aan uw rechterhand. Een medewerker van ons team komt u op het strand nog welkom heten en geeft u  tevens wat uitleg geven over het reilen en zeilen op het strand.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u uw accommodatie voor 10.00 uur te verlaten. Tussen 08.30 uur en 09.30 uur staan wij weer voor u klaar om uw bagage terug te brengen naar de parkeerplaats. Wij vragen u uw accommodatie bezemschoon achter te laten, uw vuilnis te deponeren in de vuilnisbakken voor de strandhuisjes en de bedden af te halen.

Floor!
Avond foto
Kaarsen
detail sleutels
Overzicht Slaapstrandhuisjes
""
vlaggen
bagaga auto
receptie met fiets

Verse broodjes met het ontbijt zonder van het strand af te hoeven? Dat kan!

Overzicht Slaapstrandhuisjes

Centrum & activiteiten op loopafstand!

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland en staat bekend om haar schone,uitgestrekte, goed verzorgde en kindvriendelijke zandstranden. Daarnaast kent Zeeland veel sfeervolle stadjes, gezellige dorpen en schitterende uitgebreide duin- en boslandschappen en talloze wandel- en fietsroutes. Heerlijk rust, ruimte en relaxen!

Meer over de omgeving