Slaapstrandhuisjes

Slapen op het Zeeuwse strand is ultiem genieten!

Welkom op het mooiste strand van Nederland!

Bent u al klaar voor deze unieke ervaring? Onze gezellige slaapstrandhuisjes bevinden zich op het mooiste strand van Nederland, het Nollestrand. Wat nabij Vlissingen ligt in Zeeland. Zeeland staat bekend om haar ruimte, gemoedelijke dorpjes, weggetjes en mooie weggetjes en mooie groene natuur. Wandelen, fietsten en lekker genieten van de zon, zee en het strand dat kan allemaal in Vlissingen!

Vanaf dit jaar bieden wij twee verschillende slaapstrandhuisjes aan. Het traditioneel  comfort model en het nieuwe luxe model. Kiest u voor een comfort of een luxe slaapstrandhuisje?

""
Blauwe vlag strand

Schoonste strand van Zeeland

Kustlijn
Dicht bij de kustlijn

Na 75 meter sta je in het water

Wandelen
Op loopafstand van de stad

Binnen 15 minuten in Vlissingen centrum

Wake up and smell the sea

Comfort SlaapStrandhuisje

Comfort SlaapStrandhuisje

Wanneer u het trapje van uw strandhuisje afdaalt staat u meteen met uw voeten in het zachte zand. De huisjes zijn voorzien van een badkamer met douche, wasbak, toilet en een keuken. In de keuken bevindt zich een koelkast met vriesvak, een 4-pits gaskookplaat en een Nespresso apparaat. Ook is er in ruime mate keukengerei aanwezig om een heerlijke maaltijd te bereiden. Het huisje is uitgerust met een elektrische kachel als verwarming op de frisse zomer avonden. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal 6 personen. Vanwege de beperkte ruimte adviseren we maximaal 4 volwassenen. Het verblijf heeft twee slaapplekken op de zolder, 1 stapelbed en een slaapbank voor twee personen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het keuken- en bedlinnen, deze liggen voor u klaar in uw verblijf. Ook verzorgen wij een servicepakket waarin schoonmaakartikelen verpakt zitten.

 

Price from 84 per night
achterkant duinen
voorzijde
voorzijde luxe huisje
voorzijde individueel huisje
vooraanzicht strand
strand met schelpen
achterzijde
achterzijde duinen
interieur 1
interieur 2
interieur slaapbank
interieur 4
interieur 5
interieur van boven
interieur vanaf boven 1
slaapvide
slaapvide 1
slaapvide 3
slaapvide 4
living
living1
keuken
slaapkamer beneden
slaapkamer beneden 1
badkamer
sfeerbeeld 1
sfeerbeeld 2
sfeerbeeld 3
avond
avond voorzijde
avond voorzijde
avond
sfeerbeeld 1
sfeerbeeld 2
sfeerbeeld 3
interieur 1
interieur 2
interieur slaapbank
interieur 4
interieur 5
interieur van boven
interieur vanaf boven 1
slaapvide
slaapvide 3
slaapvide 1
slaapvide 4
living
living1
keuken
slaapkamer beneden
slaapkamer beneden 1
badkamer
achterzijde
achterzijde duinen
voorzijde luxe huisje

Luxe SlaapStrandhuisje

Vanaf seizoen 2020 hebben we een aantal comfort strandhuisjes vervangen door luxe strandhuisjes.

Van deze nieuwe gekleurde huisjes hopen we dat ze weer veelvuldig als beeldmateriaal gebruikt worden! Beach House 4/5 is schitterend gelegen aan één van de schoonste stranden van Nederland, het Nollestrand vlakbij de boulevards van Vlissingen. Vanuit uw strandhuisje heeft u een mooi uitzicht over de zee. Het slapen op het strand is een unieke ervaring, waarbij veel gasten aangeven de morgen en avond als het meest bijzonder te beschouwen. De huisjes zijn compleet uitgerust voor een heerlijke en ontspannende vakantie aan zee in Zeeland.

Welke kleur kiest u; blauw, rood, geel of zandkleur?


 

Price from 106 per night
Overzicht Slaapstrandhuisjes
Overzicht drone

Unieke ligging van de slaapstrandhuisjes.

De Slaapstrandhuisjes bevinden zich sinds 2000 op een unieke locatie in een baai genaamd het Nollestrand op loopafstand van de boulevard en het centrum van Vlissingen. De huisjes zijn gelegen op een Zuidstrand waardoor u met uw gezicht naar de zee volop kunt genieten van de zon, zee en het strand. Vanuit uw verblijf heeft u een prachtig uitzicht op het strand en de monding van de Noordzee.

’s Avond kunt u vanaf uw terras genieten een prachtig uitzicht op de zonsondergang. U ziet letterlijk de zon zakken in de zee. Wist u dat Vlissingen sinds de afgelopen jaren de meeste zon uren telt? Ruim 800 uur!. Maar zeg het nou zelf: “Voor een slaapstrandhuisje is het altijd strandweer"

"

Bekijk de huisjes

Floor!
Ontbijt box
Ontbijt overzicht
Ontbijtbox

Heeft u elke ochtend zin in verse broodjes of een compleet verzorgd ontbijt? Dat kan!

Bij de receptie kunt u elke  dag verse broodjes bestellen. Uw bestelling dient u een dag van tevoren op te geven bij de receptie. De verse broodjes kunt u de volgende dag vanaf kwart voor 9 ophalen bij de receptie op Strandpark Zeeland

Zin in iets anders?

In samenwerking met Dighter bij u Thuis leveren wij ontbijtboxen, deze worden zelfs bij uw huisje op het strand bezorgd! Zo kunt u onbezorgd genieten van een heerlijk ontbijtje. U kunt kiezen uit een standaard ontbijtbox €17,50 of een luxe ontbijtbox €23,50. Voor de kleintjes kan hier zelfs een speciale kinderontbijtbox €9,-  aan toe worden gevoegd! I Daarnaast kunt u ook via ons een heerlijke Tapasplank bestellen voor €15,- deze wordt geleverd via Floor!

Informeer naar de mogelijkheden bij onze receptie.

Email: info@slaapstrandhuisje.nl           

Tel: 0118 470386

 

Kaarsen

Praktische informatie

Wanneer u het trapje van uw strandhuisje afdaalt staat u meteen met uw voeten in het zand. 

Wijn

Omgeving

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland en staat bekend om haar schone,uitgestrekte, goed verzorgde en kindvriendelijke zandstranden. Daarnaast kent Zeeland veel sfeervolle stadjes, gezellige dorpen en schitterende uitgebreide duin- en boslandschappen en talloze wandel- en fietsroutes. Heerlijk rust, ruimte en relaxen!

detail sleutels

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

MT

Schepen langs de kust

Vlissingen bevindt zich aan de monding van Westerschelde en Noordzee  Dit is een van de drukst bevaren wateren ter wereld. Hier kunt u allemaal verschillende soorten schepen observeren die over de wereldzeeën hun vracht vervoeren. Daarnaast varen er ook veel loodsboten, jachten, binnenvaartschepen, sleepboten en vissersboten. Kortom er valt hier de hele dag door van alles te zien! De schepen varen hier zeer dichtbij de kust, soms lijkt het bijna of je ze kan aanraken! 

Volg de schepen die langsvaren 

@slaapstrandhuisje.nl

Wat een fantastische en unieke overnachtingsplek. Vriendelijk ontvangst, auto gratis parkeren, chauffeur brengt bagage naar en van het huisje. Huisje is zeer efficiënt en stijlvol ingericht voor de beperkte ruimte. Kortom, echt een fantastisch weekend gehad! Wij komen zeker nog eens terug!!

Avond foto
Isabelle