Slaapstrandhuisjes

Slapen op het Zeeuwse strand is ultiem genieten!

Welkom op het mooiste strand van Nederland!

Bent u al klaar voor deze (nieuwe) ervaring? Onze gezellige slaapstrandhuisjes bevinden zich op een unieke locatie nabij Vlissingen in Zeeland. Zeeland staat bekend om haar ruimte, gemoedelijke dorpjes, weggetjes en mooie natuur. Wandelen, fietsen en genieten van zon, zee, strand en Vlissingen: het kan allemaal!

""
Blauwe vlag strand

Schoonste strand van Zeeland

Kustlijn
Dicht bij de kustlijn

Na 75 meter sta je in het water

Wandelen
Op loopafstand van de stad

Binnen 15 minuten in Vlissingen centrum

Wake up and smell the sea

Overzicht Slaapstrandhuisjes
Overzicht drone

Unieke ligging van de slaapstrandhuisjes.

De Slaapstrandhuisjes bevinden zich sinds 2000 op een unieke locatie in een baai genaamd het Nollestrand op loopafstand van de boulevard en het centrum van Vlissingen. De huisjes zijn gelegen op een zuidstrand waardoor u met uw gezicht naar de zee volop kunt genieten van de zon. Vanuit uw verblijf heeft u een prachtig uitzicht op het strand en de monding van de Noordzee. 's Avonds heeft u vanaf uw terras een prachtig uitzicht op de zonsondergang. U ziet letterlijk de zon zakken in de zee. Wist u dat Vlissingen sinds de afgelopen jaren de meeste zonuren van Nederland telt? Ruim 800 uur! Maar zeg nou zelf: ”Voor een strandhuisje is het altijd strandweer!”

Bekijk de huisjes

Floor!
ontbijt overzicht
Ontbijt box
Ontbijt overzicht

Elke ochtend verse broodjes of een compleet ontbijt? Dat kan!

Bij de receptie kunt u elke dag verse broodjes bestellen. Uw bestelling dient u een dag van tevoren op te geven bij de receptie. De broodjes kunt u de volgende dag vanaf kwart voor 9 ophalen bij de receptie.

Zin in iets anders?  

In samenwerking met Dighter bij u Thuis leveren wij ontbijtboxen, deze worden zelfs bij uw huisje op het strand bezorgd! U kunt kiezen uit een standaard ontbijtbox €14,50 of een luxe ontbijtbox €19,50. Voor de kleintjes kan hier zelfs een speciale kinderontbijtbox €9 aan toe worden gevoegd! I Daarnaast kunt u ook via ons een heerlijke Tapasplank bestellen voor €15,- deze wordt geleverd via Floor!

Informeer naar de mogelijkheden bij onze receptie.

 

 

Kaarsen

Praktische informatie

Wanneer u het trapje van uw strandhuisje afdaalt staat u meteen met uw voeten in het zand. 

Wijn

Omgeving

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland en staat bekend om haar schone,uitgestrekte, goed verzorgde en kindvriendelijke zandstranden. Daarnaast kent Zeeland veel sfeervolle stadjes, gezellige dorpen en schitterende uitgebreide duin- en boslandschappen en talloze wandel- en fietsroutes. Heerlijk rust, ruimte en relaxen!

detail sleutels

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

MT

Schepen langs de kust

Vlissingen bevindt zich aan de monding van Westerschelde en Noordzee  Dit is een van de drukst bevaren wateren ter wereld. Hier kunt u allemaal verschillende soorten schepen observeren die over de wereldzeeën hun vracht vervoeren. Daarnaast varen er ook veel loodsboten, jachten, binnenvaartschepen, sleepboten en vissersboten. Kortom er valt hier de hele dag door van alles te zien! De schepen varen hier zeer dichtbij de kust, soms lijkt het bijna of je ze kan aanraken! 

Volg de schepen die langsvaren 

@slaapstrandhuisje.nl

Wat een fantastische en unieke overnachtingsplek. Vriendelijk ontvangst, auto gratis parkeren, chauffeur brengt bagage naar en van het huisje. Huisje is zeer efficiënt en stijlvol ingericht voor de beperkte ruimte. Kortom, echt een fantastisch weekend gehad! Wij komen zeker nog eens terug!!

Avond foto
Isabelle