achterzijde

Ultiem genieten op het strand vanaf 17 maart 2023!

Welkom op het mooiste strand van Nederland!

Wilt u een unieke ervaring beleven? Boek dan een slaapstrandhuisje op het mooie Nollestrand in Vlissingen. Onze ruime slaapstrandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien. En de  locatie is al net zo bijzonder! Een rustig gelegen zuidstrand op loopafstand van alle voorzieningen zoals boulevards, centrum en bos.

Vlissingen is een heerlijke stad aan zee van waaruit de mooie omgeving wandelend kan worden verkend. Middelburg, Veere, Domburg, Zoutelande en Oostkapelle liggen op fietsafstand.

""
Blauwe vlag strand

Schoonste strand van Zeeland

Kustlijn
Dicht bij de kustlijn

Na 75 meter sta je in het water

Wandelen
Op loopafstand van de stad

Binnen 15 minuten in Vlissingen centrum

Wakker worden aan zee!

achterkant duinen
voorzijde
strand met schelpen
achterzijde duinen
interieur 1
interieur 2
interieur slaapbank
interieur 4
interieur 5
interieur van boven
interieur vanaf boven 1
slaapvide 4
living1
keuken
slaapkamer beneden
badkamer
sfeerbeeld 2
avond
avond voorzijde

Slaapstrandhuisje

 

We nodigen u graag uit in onze nieuwe slaapstrandhuisjes om te genieten van een unieke ervaring op het strand!

 

De slaapstrandhuisjes zijn schitterend gelegen aan één van de schoonste stranden van Nederland, het Nollestrand vlakbij de boulevards van Vlissingen. Vanuit uw strandhuisje heeft u een mooi uitzicht over de zee. De huisjes zijn compleet uitgerust voor een heerlijke en ontspannende vakantie aan zee in Zeeland. Het slapen op het strand is een unieke ervaring. Wat is er mooier dan wakker op het strand? Kinderen hebben de tijd van hun leven!

Welke kleur kiest u; blauw, rood, geel of khaki?

 

 


 

Price from 128 per night
baai 1
stoelen

Unieke ligging van de slaapstrandhuisjes.

De slaapstrandhuisjes staan op een unieke locatie in een baai genaamd het Nollestrand. Dit strand ligt op loopafstand van de boulevards en het centrum van Vlissingen. De huisjes zijn gelegen op een zuidstrand waardoor u met zicht op de zee volop kunt genieten van zon, zee en strand. Vanuit uw verblijf heeft u een prachtig uitzicht op het strand en de monding van de Noordzee.

’s Avonds kunt u vanaf uw terras genieten van een prachtige zonsondergang. U ziet letterlijk de zon in de zee zakken. Wist u dat Vlissingen de stad is met de meeste zonuren van Nederland? Maar zeg het nou zelf: “Voor een slaapstrandhuisje is het altijd strandweer".

 

Bekijk de huisjes

bloemen

Praktische informatie

Uw vakantie begint meteen!

We hebben uw bedden opgemaakt en er ligt een koffie- en theesetje voor u klaar.

panorama

Omgeving

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland en staat bekend om haar schone, uitgestrekte, goed verzorgde en kindvriendelijke zandstranden. Daarnaast kent Zeeland veel sfeervolle stadjes, gezellige dorpen en schitterende uitgebreide duin- en boslandschappen en talloze wandel- en fietsroutes. Heerlijk rust, ruimte en relaxen!

bovenaanzicht

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

MT

Schepen langs de kust

Vlissingen bevindt zich aan de monding van Westerschelde en Noordzee. Dit is een van de drukst bevaren wateren ter wereld. Hier kunt u allemaal verschillende soorten schepen observeren die over de wereldzeeën hun vracht vervoeren. Daarnaast varen er ook veel loodsboten, jachten, binnenvaartschepen, sleepboten en vissersboten. Kortom er valt hier de hele dag door van alles te zien! De schepen varen hier zeer dichtbij de kust, soms lijkt het bijna of je ze kan aanraken! 

Volg de schepen die langsvaren 

Wat een fantastische en unieke overnachtingsplek. Vriendelijk ontvangst, auto gratis parkeren, chauffeur brengt bagage naar en van het huisje. Huisje is zeer efficiënt en stijlvol ingericht voor de beperkte ruimte. Kortom, echt een fantastisch weekend gehad! Wij komen zeker nog eens terug!!

Avond foto
Isabelle

@slaapstrandhuisje.nl