Skip links

Extra’s

Van alles voorzien

Wij streven ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, en met deze extra’s hopen we dat u volop kunt genieten van uw tijd in ons Slaapstrandhuisje. Mocht u nog vragen hebben of iets willen bijboeken, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie.

Bij ons kunt u genieten van een zorgeloos verblijf met een aantal handige extra voorzieningen. Hieronder vindt u een overzicht van de extra services die wij aanbieden.

slaapstrandhuisje

kinderbedje/kinderstoel

U kunt een kinderbedje en kinderstoel direct boeken bij uw accommodatie. Dan zorgen wij dat deze klaar staat. Natuurlijk kunt u deze ter plekke nog bijboeken.

Broodjes en verse jus d’orange

Bij de receptie kunt u broodjes en verse jus d’ orange bestellen.
Op zondag is de bakker gesloten en kunnen er geen broodjes worden geleverd.

Verhuur fietsen

Op het strandpark zijn moderne stadsfietsen en elektrische fietsen te huur waarmee u heerlijke fietstochten kunt maken. Een stadsfiets huurt u al voor € 12,50 per dag en een elektrische voor € 25. Wat dacht u van een tochtje naar ‘de overkant’?

Veelgestelde vragen

We begrijpen maar al te goed dat je soms met brandende vragen zit. Daarom hebben we veelgestelde vragen voor je samengesteld. Want als het op je vakantie aankomt, willen je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Staat je vraag er niet tussen? Geen zorgen, we zijn hier om jou te helpen!

Alle veelgestelde vragen

Dit is helaas niet mogelijk. Dit in verband met uw eigen veiligheid, het is namelijk erg donker op het strand.  Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke uitleg en een veilig verblijf is het niet mogelijk om in de avonduren aan te komen.

Wij verwelkomen u vanaf 15.00 uur aan de Burgemeester van Woelderenlaan 1, 4382 CL te Vlissingen. Hier is de receptie van Strandpark Zeeland gevestigd. Op de parkeerplaats bieden we u als service een bagagedienst aan vanaf 15.00 uur tot 16.30 uur (openingstijden receptie). Een jeep staat gereed om uw bagage naar het strand te vervoeren. Het is handig om meteen zware boodschappen met het bagagetransport mee te geven zodat u zelf niet hoeft te sjouwen.

Ja u kunt uw fiets meenemen naar uw Slaaphuisje. Tevens is er ook een fietsenstalling aanwezig op het Strandpark Zeeland.

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste vakantie-ervaring te bieden.