Skip links

Zonnetrein

Zonnetrein

Stap aan boord van de Zonnetrein en laat je meevoeren op een leuke route door het bruisende centrum van Vlissingen. Deze kleurrijke trein is niet alleen een attractie op zich, maar ook een handige manier om verschillende delen van de stad te ontdekken.

De Zonnetrein biedt een verbinding tussen het openbaar vervoer, de parkeerterreinen en de binnenstad, waardoor het gemakkelijk wordt om de stad te verkennen en de toeristische attracties te bezoeken. Of je nu met de trein, bus of auto naar Vlissingen komt, de Zonnetrein staat klaar om je verder te vervoeren en je te laten genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Zonnetrien
Zonnetrien

Even er op uit

Terwijl je comfortabel in de trein zit, kun je ontspannen en genieten van het uitzicht op de charmante straatjes, historische gebouwen en levendige pleinen van Vlissingen. Luister naar de interessante commentaar van de gids aan boord, die je van alles zal vertellen over de geschiedenis, bezienswaardigheden en hoogtepunten van de stad.

De Zonnetrein brengt je langs de belangrijkste toeristische attracties, zoals de boulevard, het standbeeld van Michiel de Ruyter en het maritieme muZEEum. Het is ook een ideale manier om de gezellige winkelstraten en sfeervolle terrassen van Vlissingen te ontdekken.

Volg de schilderachtige kustroute naar Cadzand Bad en strijk neer op een gezellig terras. Laat de zilte zeelucht door je haren waaien terwijl je geniet van een verfrissend drankje en het uitzicht op het strand.

Meer informatie

Of je nu een dagje uit bent met het gezin, op zoek bent naar wat ontspanning of gewoon de stad wilt verkennen, de Zonnetrein biedt een leuke en handige manier om Vlissingen te ervaren. Stap aan boord en laat je betoveren door de charme van deze prachtige stad aan de kust.

Voor meer informatie over de Zonnetrein, inclusief dienstregelingen en tarieven, kun je terecht op de website. Kom naar Vlissingen, stap in de trein en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door het hart van de stad.

zonnetreinzeeland.nl

Andere activiteiten