Skip links

Westerschelde Ferry

Westerschelde Ferry

Stap aan boord van de Westerschelde Ferry en maak een prachtige overtocht naar de ‘Overkant’, naar het schilderachtige Breskens. Deze veerdienst biedt de perfecte gelegenheid om Zeeuws Vlaanderen te verkennen en te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Zodra je aan land stapt, nodigt Zeeuws Vlaanderen je uit om op de fiets te stappen en de omgeving te ontdekken. Fiets langs schilderachtige dorpjes, uitgestrekte polders en prachtige natuur. En als je op zoek bent naar een langere route, dan zijn de kustplaatsjes in Vlaanderen, België, zeker de moeite waard om te verkennen.

Westerschelde ferry
Westerschelde ferry

Even er op uit

Breng een bezoek aan het natuurpark Het Zwin, waar je op zoek kunt gaan naar haaientanden en kunt genieten van de unieke flora en fauna. Vergeet niet om een stop te maken in de mondaine badplaats Knokke, waar je uitstekend kunt winkelen en genieten van de levendige sfeer.

Volg de schilderachtige kustroute naar Cadzand Bad en strijk neer op een gezellig terras. Laat de zilte zeelucht door je haren waaien terwijl je geniet van een verfrissend drankje en het uitzicht op het strand.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Westerschelde Ferry en het plannen van je reis kun je terecht op de website. Geniet van de overtocht, ontdek de veelzijdigheid van Zeeuws Vlaanderen en laat je betoveren door de schoonheid van de Belgische kust.

westerscheldeferry.nl

Andere activiteiten