Skip links

Berkenhof Tropical Zoo

Berkenhof Tropical Zoo

Beleef een onvergetelijk avontuur in Kwadendamme bij de Berkenhof Tropical Zoo, een fascinerende mini-jungle waar van alles te ontdekken valt! Terwijl je door de prachtig aangelegde tropische omgeving wandelt, word je omringd door exotische planten en dieren.

Laat je verrassen door het ritselen van een groene leguaan terwijl deze behendig door de boomkruinen beweegt. Houd je ogen open voor dwergkaaimannen die je vanachter de struiken bespieden en maak kennis met kleurrijke vogels die vrolijk fladderen tussen de bomen. En wie weet belandt er zelfs een vriendelijke vogelspin op je hand!

Tropcial zoo
Tropcial zoo

Unieke gelegenheid

De Berkenhof Tropical Zoo biedt een unieke gelegenheid om de prachtige wereld van tropische flora en fauna te verkennen. Leer meer over de verschillende soorten planten en dieren die in deze mini-jungle te vinden zijn en bewonder hun schoonheid en diversiteit.

Naast het bewonderen van de dieren, kun je ook deelnemen aan interactieve activiteiten en voederpresentaties bijwonen. Kom oog in oog te staan met reptielen, amfibieën en andere bijzondere dieren en ervaar de magie van de tropen.

Meer informatie

Voor meer informatie en het plannen van een bezoek aan de Berkenhof Tropical Zoo kun je terecht op de website tropicalzoo.nl. Stap binnen in deze betoverende mini-jungle en laat je verwonderen door de pracht en diversiteit van de tropische wereld. Een avontuurlijke ontdekkingsreis wacht op je!

tropicalzoo.nl

Andere activiteiten

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste vakantie-ervaring te bieden.