Skip links

Fietsen

Verken het prachtige Zeeuwse landschap per fiets

Wat is er nu beter dan het verkennen van het prachtige Zeeuwse landschap op de fiets? Op het strandpark kun je stadsfietsen en elektrische fietsen huren, waarmee je heerlijke tochten kunt maken en de omgeving kunt verkennen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen fietstocht langs de kust of een avontuurlijke rit naar het binnenland, Zeeland biedt talloze mogelijkheden voor fietsliefhebbers.

Bij het strandpark kun je stadsfietsen en elektrische fietsen huren tegen aantrekkelijke tarieven. Een stadsfiets is al beschikbaar vanaf € 12,50 per dag, terwijl een elektrische fiets beschikbaar is voor € 25 per dag. Als je van plan bent om de fiets langer te huren, hanteren we een gereduceerd tarief voor aaneengesloten huur van 3 dagen of langer. Op deze manier kun je optimaal genieten van je fietstochten zonder je zorgen te maken over de kosten.

fietsenhuren
fietsenhuren

Ontdek 'de overkant'

Een van de populaire fietstochten in Zeeland is een ritje naar ‘de overkant‘. Met de veerboot kun je de Westerschelde oversteken naar de overkant, waar je kunt genieten van het prachtige landschap van Zeeuws-Vlaanderen. Fiets langs kronkelende dijken, schilderachtige dorpjes en uitgestrekte polders. Vergeet niet om onderweg te stoppen voor een heerlijke Zeeuwse lekkernij in een van de gezellige eetgelegenheden.

Informatie

Voor gedetailleerde informatie over fietsroutes en de mooiste plekjes in Zeeland kun je terecht bij de receptie van het strandpark. Hier kun je fietskaarten aanschaffen die je de weg wijzen tijdens je fietstochten. De kaarten geven een overzicht van de routes en laten je de mooiste bezienswaardigheden en rustige wegen ontdekken.

Huur een fiets op het strandpark en verken het prachtige Zeeuwse landschap op je eigen tempo. Geniet van de vrijheid van fietsen en laat je verrassen door de adembenemende natuur en charmante dorpjes die Zeeland te bieden heeft.

Andere activiteiten

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste vakantie-ervaring te bieden.