Skip links

Cine City XL

Cine City XL

Voor een avondje uit vol entertainment en filmplezier ben je bij Cine City XL in Vlissingen aan het juiste adres. Met trots presenteert deze bioscoop het grootste scherm van Nederland, waardoor je een meeslepende en indrukwekkende filmervaring kunt beleven.

Cine City XL biedt een breed scala aan films en theatervoorstellingen voor alle filmliefhebbers. Of je nu houdt van actie, romantiek, komedie of drama, er is altijd wel een film die bij jouw smaak past. Daarnaast worden er regelmatig speciale evenementen en voorstellingen georganiseerd, waardoor je een unieke bioscoopervaring kunt beleven.

cinecity
bioscoop

Film by the sea

Een hoogtepunt voor filmliefhebbers is het befaamde Film by the Sea festival, dat jaarlijks in september plaatsvindt in Vlissingen. Dit internationale filmfestival staat bekend om zijn diversiteit aan kwaliteitsfilms en bijzondere evenementen. Tijdens het festival kun je genieten van premières, Q&A-sessies met regisseurs en acteurs, en verschillende andere culturele activiteiten. Het is een absolute must-visit voor elke filmfan.

Comfortabel en modern

Bij Cine City XL kun je genieten van films en theatervoorstellingen in comfortabele zalen met moderne faciliteiten. De stoelen bieden voldoende ruimte en zorgen voor een ontspannen kijkervaring. Daarnaast is er een ruim assortiment aan snacks en drankjes beschikbaar, zodat je tijdens de film kunt genieten van een heerlijke traktatie.

Breng een bezoek aan Cine City XL in Vlissingen en ervaar de magie van de bioscoop op het grootste scherm van Nederland. Laat je onderdompelen in de wereld van film en geniet van een avond vol entertainment.

cinecity.nl

Andere activiteiten