Skip links

Stadswandelingen

Stadswandelingen

Wil je de charme en de verborgen pareltjes van een stad ontdekken? Maak dan een stadswandeling en laat je verrassen door alles wat de stad te bieden heeft. Of het nu gaat om historische gebouwen, gezellige straatjes, lokale markten of culturele bezienswaardigheden, een stadswandeling geeft je de kans om de stad op een unieke manier te ervaren.

Tijdens een stadswandeling loop je door de straten en wijken van de stad, onder begeleiding van een ervaren gids. De gids vertelt je interessante feiten, boeiende verhalen en leidt je naar de mooiste plekjes die de stad te bieden heeft. Je leert over de geschiedenis, de cultuur en de lokale tradities, en krijgt een kijkje in het dagelijks leven van de inwoners.

Vlissingen
Middelburg

Stadswandeling Vlissingen

Wil je Vlissingen verkennen en meer te weten komen over de rijke geschiedenis van deze prachtige stad? Maak dan een stadswandeling door Vlissingen en laat je verrassen door de verhalen uit het heden en verleden. Ontdek waar Michiel de Ruyter woonde, leer over de roemrijke maritieme geschiedenis en kom meer te weten over de beruchte overstroming van 1953.

stadswandelingvlissingen.nl

Food by foot Middelburg

Wil je de historische stad Middelburg verkennen en tegelijkertijd genieten van heerlijk eten? Dan is een stadswandeling in combinatie met een lunch of High Tea de perfecte keuze voor jou. Maar er is meer! Ervaar een unieke culinaire ervaring met de “Walking Dinner Tour”, waar je tijdens de tour kunt genieten van 3 gerechten in 3 verschillende restaurants in Middelburg. Laat je inspireren!

Tijdens de stadswandeling word je meegenomen langs de prachtige historische straten en pleinen van Middelburg. Onderweg vertelt de gids je boeiende verhalen over de rijke geschiedenis van de stad. Bewonder de oude gebouwen, de imposante kerken en de sfeervolle grachten. Middelburg ademt historie en dat voel je tijdens de wandeling.

foodbyfoot.nl

Stegentocht Middelburg

Reis mee terug in de tijd en ontdek de verborgen kant van Middelburg tijdens een amusante stegentocht van twee uur. Middelburg staat bekend om zijn vele stegen en heeft een fascinerend verleden. Tijdens deze tocht ga je dat zelf ontdekken. Je waant je enkele eeuwen terug in de tijd en maakt kennis met Middelburg op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien.

stegentochtmiddelburg.nl

Andere activiteiten

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste vakantie-ervaring te bieden.